Royal Greenland er en global organisation, som omfatter mange forskellige kulturer og forskellige faggrupper.

Vi arbejder med hele værdikæden fra fiskeri, produktion, kvalitetssikring og logistik- og produktudvikling til markedsføring, salg og service samt en række stabsfunktioner. Vores verdensomspændende forretning skaber både lokale og globale jobmuligheder.

Udvikling af vores medarbejdere, et godt arbejdsmiljø og en positiv atmosfære på arbejdspladsen skaber en ramme for og stolthed over de produkter, vi sælger. Vi stræber efter at opnå en arbejdsplads, som er præget af gensidig respekt, tillid og motivation. Vi kommunikerer med ærlighed, høflighed og respekt for alle.

Kreativ og sund arbejdskultur

At arbejde for Royal Greenland er både krævende og udfordrende. Vi er energiske og resultatorienterede mennesker, der forfølger vores mål.

Men der er også plads til sjov, og vi opfordrer vores kolleger til at finde balance mellem arbejde, de sociale aspekter af deres job og den faglige udvikling. Royal Greenland giver sine medarbejdere et stort ansvar og en grund til at være stolte af vores virksomhed og vores produkter.

Arbejdsmiljø


Hos Royal Greenland er det hensigten, at alle involveres i det forebyggende arbejde vedrørende vores arbejdsmiljø. Vi er i gang med at udarbejde arbejdspladsvurderinger (APV) med sikkerhedsudvalget som tovholder og de lokale ledelser som ansvarlige for APV-processen i samarbejde med de enkelte medarbejdere for at mindske risikoen for arbejdsrelaterede skader. Vi vil inkludere arbejdsmiljøet i en samlet vurdering af arbejdspladsen, når vi køber nyt produktionsudstyr, og laver arbejdsinstruktioner, der indeholder sundheds- og sikkerhedsbestemmelser. For at opnå dette arbejder vi proaktivt med myndigheder og andre interessenter.


Spørg Royal Greenland

i
Skriv teksten fra billedet