Når fiskeriet enten på grund af vejret eller moderniseringer/vedligehold må indstilles i længere perioder, sender vi ikke bare vores dygtige og trofaste medarbejdere hjem. Så vidt det er muligt, bruger vi de stille perioder til at få medarbejderne igennem specialarbejderuddannelsen inden for fiskeindustrien. På den måde søger vi at sikre, at vores dygtige medarbejdere igennem årene får afsluttet en uddannelse. Ved denne ordning får medarbejderne højnet deres personlige og faglige kompetencer.

På vejen mod målet ved vi, at det er meget vigtigt at have dygtige ledere. Derfor holder vi hvert år kurser for vores ledende medarbejdere for at sikre, at de videreudvikler og vedligeholder deres kompetencer.

På samme måde sørger vi for, at medarbejdere med særlige kompetencer og talenter gennemgår særligt tilrettelagte talentforløb. Dette gør vi for at sikre fremtidens ledere og specialister i virksomheden.

Royal Greenland gennemfører også andre kurser, faglige såvel som personlige. Dette sker med udgangspunkt i den enkelte medarbejders behov og med henblik på at styrke den enkeltes ressourcer.

En del af kurserne gennemføres af vores egne medarbejdere. På den måde sikrer vi, at de fleste af kurserne gennemføres med grønlandsk som arbejdssprog - et sprog, der er hovedsproget for de fleste af vores medarbejdere i Grønland.

For Royal Greenland er uddannelse en investering:

- Uddannelse er yderst vigtig for alle medarbejdere i Royal Greenland, fra de enkelte medarbejdere i fabrikken til kontorpersonalet, for de forskellige afdelinger og tværfaglige arbejdsgrupper.

Læs om uddannelse af talenter i Navigatio 20.


Spørg Royal Greenland

i
Skriv teksten fra billedet