Skolebesøg

Royal Greenland har 38 fabrikker og anlæg i Grønland, og det er i disse byer og bygder, at folkeskolens 3.-, 6.-, og 8.klassetrin vil få en tilsendt en invitation i løbet af året 2020.

Royal Greenland vil gerne fortælle om hvilken type arbejde vi laver i virksomheden, og hvilken rolle virksomheden spiller i samfundet.

Initiativet om at invitere folkeskolens elever til at besøge Royal Greenlands fabrik sker som et led i Qaqisa´s skole- erhverv-samarbejde. Vi henleder opmærksomheden på www.csr.gl om projektet.

Under besøget på fabrikken eller anlægget vil eleverne blandt andet se og høre om produktionen. De får mulighed for at møde personalet, og sidst men ikke mindst, høre om hvad vi har at tilbyde af karrieremuligheder både i Grønland og internationalt.

Der vil være spændende aktiviteter afhængig af hvilket klassetrin der er på besøg, så eleverne får et indtryk af Royal Greenland og af mulighederne i virksomheden.

Hvis du vil vide mere om Royal Greenlands Qaqisa-indsats er du meget velkommen til at kontakte HR-afdelingen, e-mail; hrgl@royalgreenland.com, Tlf. + 299 361300

Se video om Qaqisa: 


 


Spørg Royal Greenland

i
Skriv teksten fra billedet