I erkendelse af, at Royal Greenland ofte er den største virksomhed i byer og bygder i Grønland, ønsker virksomheden at have en klar og åben kommunikation indadtil i virksomheden og i forhold til det omgivende samfund.

Royal Greenland har været en udskældt virksomhed i mange år, og virksomheden har haft et dårligt image gennem årene. Uheldigvis medfører den negative omtale nogle gange med, at der opstår mytedannelser om virksomheden. Det vil vi gerne gøre op med.

Der sker dagligt en masse positive historier i virksomheden, som skal drages frem i lyset, så borgerne i Grønland kan blive klar over, at virkeligheden i Royal Greenland er meget anderledes end for blot to-tre år siden. Regnskabsresultaterne viser positive tal, og ledelsen har sat kursen for en spændende udvikling.

Paradoksalt nok har Royal Greenland et rigtigt godt image udenfor Grønland. Virksomheden er i konkurrence med fire-fem største seafood virksomheder i verden. Royal Greenland er førende indenfor reje-, hellefiske- og rognproduktion. Alt i alt er virksomheden en rigtig god ambassadør for Grønland.

Læs i øvrigt undermenuen ”Spørg om Royal Greenland”.


Spørg Royal Greenland

i
Skriv teksten fra billedet