Produktionsleder i Qasigiannguit, Inge-Marie J. Rosing skriver, at årets medarbejder ellers skulle afsløres til julefrokosten den 15. december på fabrikken i Qasigiannguit. Men Qaasuitsup Kommunia kom fabrikken i forkøbet og kårede i går årets medarbejder i forbindelse med afholdelsen af julearrangementet i sportshallen Qasigiannguit Timersortarfiat.

- Qaasuitsup Kommunea er fra sidste år begyndt at spørge Royal Greenland om, hvem der bør kåres som årets medarbejder. Vi plejer ellers at kåre vedkommende efter julefrokosten, men i år er vi lidt sent med julefrokost, så kommunen kom os i forkøbet og udråbte i går vores årets medarbejder til julearrangementet, oplyser Inge-Marie J. Rosing.

Inge-Marie oplyser, at følgende ord, der også vil blive læst op til julefrokosten, blev sagt i forbindelse med kåringen:

"Årets medarbejder er vores hårdtarbejdende arbejdsleder Gerth Lyberth. Gerth har været rigtig dygtig til at holde overblikket over produktionen. Han er rigtig dygtig til at indgå i projekter, til at forbedre produktionen og god til at koordinere de ansatte. Han møder problemer på en åben og positiv facon. Han er vellidt af medarbejderne og har et glad og positivt væsen.”

- Vi ønsker Gerth Lyberth stort tillykke med prisen, som han fuldt ud har fortjent, slutter Inge-Marie J. Rosing.

Billeder


Spørg Royal Greenland

i
Skriv teksten fra billedet