Et par kontorlokaler måtte inddrages ud over kantinen, da der blev afholdt julekomsammen for omkring 200 fabriksmedarbejdere med familie i Ilulissat lørdag den 8. december fra kl. 12.00 til 17.00, hvor der blev serveret alskens herligheder som buffet.

- I år har fabriksledelsen valgt at invitere medarbejdere med familie i stedet for at holde den traditionelle julefrokost, så familierne også kan få mulighed for at hygge sig sammen og se fabrikken. Vi havde flere hold familier på rundtur i huset, og vi erfarede, at en del af dem aldrig før havde set en fabrik indefra, fortæller fabrikschef Hans Lars Olsen.

Kl. 14.00 blev holdleder på rejefabrikken Marius Wille kåret som årets medarbejder og fik en diplom i ramme samt en julekurv. Han fik rosende ord med på vejen som pligtopfyldende, møder altid på arbejde uden at komme for sent, giver sig i kast med alle former for arbejde, god kollega og tro mod sit arbejde.

Julemanden var også til stede og uddelte julegodter til børnene, der også fik mulighed for at få taget et billede med ham.

Samtlige medarbejdere fik også udleveret julemad, der vil mætte godt i julen, fortæller fabrikschefen.

Billeder


Spørg Royal Greenland

i
Skriv teksten fra billedet