Finn Meinel, næstformand for Grønland Idrætsforbund (GIF) og Mikael Thinghuus, administrerende direktør for Royal Greenland, har underskrevet en sponsoraftale for 2013.

- Det er med glæde, at Royal Greenland fortsat vil være med til at støtte sundhedsfremmende aktiviteter for børn og unge i specialforbundene, ved at forlænge vores sponsoraftale med Grønlands Idrætsforbund, siger Mikael Thinghuus, administrerende direktør i Royal Greenland.

- Det er yderst gavnligt for idrætten i Grønland, at Royal Greenland igen støtter den frivillige idræt med et beløb på kr. 200.000, for året 2013. Beløbet kommer mange tusinde frivillige, der bruger en stor del af deres fritid, på at sikre at børn og unge kan dyrke en sund fritidsbeskæftigelse, til gavn. På den måde får børn og unge skabt nogle sunde relationer med deres sportsvenner, udtaler Finn Meinel, næstformand for Grønland Idrætsforbund.

I samarbejdsaftalen lægger Royal Greenland vægt på, at sponsorpengene skal øremærkes til sundhedsfremmende aktiviteter for børn og unge i specialforbundene.

Specialforbundene under GIF tæller 9 i alt: Fodbold, Håndbold, Badminton, Bord-tennis, Taekwon-do, Ski, Qajaq, Arctic Sport og Volleyball.

Billeder


Spørg Royal Greenland

i
Skriv teksten fra billedet