Op mod 50 medarbejdere på hovedkontoret i Nuuk iført snavsevenligt tøj og handsker var godt synlige i bymidten omkring forsamlingshuset og Hans Egedes Kirke samt på næsset ved hovedkontoret på CSR’s oprydningsdag, hvor affald i det fri blev samlet ved håndkraft.

Royal Greenland vil til enhver tid gerne være med til at sætte miljø på dagsorden, da virksomheden finder det vigtigt i et land, som primært lever af naturens ressourcer.

- Som aktør i det meste af landet og på vandet er det vigtigt, at vi er bevidste om at minimere vores indvirkning på naturen, når vi arbejder med produktionsopgaver og fiskeri. Vi ønsker at arbejde miljømæssigt forsvarligt og i henhold til, hvad der er muligt samtidig med gennemførelsen af et erhverv, der er vigtigt for Grønland, udtaler Lisbeth Schønemann-Paul, der er Royal Greenlands ansvarlige indenfor CSR. Hun fortsætter:

- Vi ønsker gennem projektet at få trænet medarbejdere indenfor de forskellige vigtige miljøemner i en fødevarevirksomhed som f.eks. affaldshåndtering samt energi- og vandbesparelser for derved at øge viden om, hvordan man kan arbejde med miljø. Dette videns løft er med til, at vi arbejder i samme retning og har samme holdning til, hvordan det kan gennemføres rent teknisk.

Vi mener også, at det nytter noget med fælles fokus og indsats i Grønland, og effekten kan spredes som ringe i vandet. At stå alene er langt sværere, og virksomhedsdelen i Saligaatsoq kan hjælpe os på vej.

Tekst: kaha@royalgreenland.com

Assit: jder@royalgreenland.com

Billeder


Spørg Royal Greenland

i
Skriv teksten fra billedet