Indhandlingschef på fabrikken i Uummannaq, Peter Zeeb, har på grund af skrantende helbredstilstand besluttet sig for at gå på pension i slutningen af oktober. Dermed slutter han sit virke i samme virksomhed gennem 46 år.

Peter Zeeb startede i juni 1966 i det daværende KGH, men blev officielt ansat 1. juli samme år. Han har således arbejdet i samme virksomhed under skiftende navne som KGH, KTU, Proeks og Royal Greenland.

- 46 år er mange år, og det i sig selv viser hans hengivenhed for sit arbejde. Det er ikke mange personer, der har arbejdet i samme virksomhed i så lang tid, siger Abia Thorsteinsen, fabrikschef i Uummannaq.

Peter Zeeb var formand fra 1978 til 1986 og var produktionsleder fra 1986 indtil 2000. Derefter blev han indhandlingschef og er det den dag i dag.

- Selvom jeg har arbejdet med Peter i en kort periode, kommer jeg til at savne ham på grund af hans gode humør. Og jeg ved, at hans mangeårige kolleger også vil komme til at savne ham. Vi ønsker ham og hans kone gode og lykkebringende stunder fremover, siger Abia Thorsteinsen.

Tekst: kaha@royalgreenland.com

Foto: Abia Thorsteinsen

Billeder


Spørg Royal Greenland

i
Skriv teksten fra billedet