Kursusaktiviteterne i Royal Greenland Academy er kommet godt fra start, og i slutningen af denne uge kommer turen til fabriksarbejdernes børn i Niaqornaarsuk, Ikerasaarsuk og Kangaatsiaq, der vil afholde et miniseminar i Kangaatsiaq.

Royal Kids, som fabriksarbejdernes børn kaldes i forhold til kursusaktiviteterne, kommer således til at drøfte børnenes vilkår uden for deres vante omgivelser, et afbræk, der også i sig selv vil være en oplevelsestur for børnene.

Det kræver nemlig sin logistik og økonomi at skulle afvikle kursusaktiviteterne under Royal Greenland Academy, hvor omkring 350 fabriksarbejdere og 164 børn vil have deltaget på kurserne fra efteråret 2012 til foråret 2013.

Nogle af udfordringerne løses med snilde, og samtidig kan kolleger fra forskellige bygder mødes og drøfte de samme kår og drage nytte af hinandens erfaringer.

I disse dage afholder Royal Greenland Academy et kursus for børnenes forældre i Kangaatsiaq. Personlig udvikling, familieøkonomi og kostvaner er emner, som i denne omgang behandles på kurset.

De i alt 16 fabriksarbejdere arbejder på Royal Greenlands fabrikker i de tre nævnte bygder.

Tekst: kaha@royalgreenland.com

Foto: Nukaaraq Eugenius

Billeder


Spørg Royal Greenland

i
Skriv teksten fra billedet