- Konkurrencesæsonen 2012/13 startede i november og sluttede i starten af april. Først vil jeg gerne takke jer for den støtte, I har givet mig for den forløbne sæson! Uden jer kan jeg ikke realisere mine mål, udtaler Karl-Peter Kristensen.

- Verdensmesterskaberne i Val di Fiemme i Italien var helt klart højdepunktet og mit store mål i 2013. Jeg er kun 22 år og deltog i mit første verdensmesterskab. Jeg løb mod verdens allerbedste skiløbere, og der var 45.000 tilskuere. Selvom det ikke gik helt som planlagt, var det meget lærerigt for mig og motiverer mig at fortsætte i fremtiden. Allerede den dag besluttede jeg for at gøre det endnu bedre i VM 2015, hvor jeg vil være mere erfaren og stærkere, siger Karl-Peter Kristensen.

- Udover U-23 VM som næststørste mål deltog jeg i den finske sæsonåbning, U-23 NM, NordNorsk Mesterskab, Alpen Cup samt østrigsk cup. Jeg afsluttede sæsonen med GM i Nuuk og Arctic Circle Race. Jeg er tilfreds med sæsonen, selvom der har været skuffelser og jeg har haft småskader, udtaler Karl-Peter Kristensen.

Ny sæson
- 1. maj er nytår for langrendsløbere. Den hårdeste tid er sommeren med meget træning, som skal lægge grundlag for vinteren. Mit største mål er U-23 VM, som skal arrangeres ved dette års VM-by Val di Fiemme. Dernæst er det at få startet i World Cup, og desuden skal jeg deltage i flere internationale konkurrencer, slutter Karl-Peter Kristensen.

Tekst: Bula Larsen

Billeder


Spørg Royal Greenland

i
Skriv teksten fra billedet