Hen over sommeren har ASDA, som er Englands største discountkæde, lanceret Royal Greenlands nyudviklede torskesortiment; torskefilet marineret i henholdsvis sød chili og hvidløg & urter med stor succes. Commercial Business Manager Tony de-Lacy siger:

- ASDA er meget tilfredse med produkterne og har lanceret sortimentet i alle deres butikker og varehuse.

Idéen til dette produktsortiment er opstået i samarbejde mellem NPD, BDMI og kategoriorganisationen i Koszalin, og da Tony de-Lacy hørte om det, greb han idéen og introducerede ASDA for den. I tæt samarbejde med ASDA har Tony og Senior Product Manager Gabriela Gawel færdigudviklet konceptet, og inden længe lanceres endnu en marinade; red thai.

NPD, BDMI og Koszalin fabrikken er netop nu i gang med ”Tour de Koszalin” ledet af projektleder Maureen Sørensen, hvor alle salgsselskaber bliver præsenteret for vores marinerede torskesortiment samt andre nye koncepter og koncepter, som er under udvikling.

- Vi er stolte af at kunne præsentere produkter, som allerede er blevet lanceret med succes i et marked som England, hvor det ellers pga. den hårde konkurrencemæssige situation er en stor udfordring at lancere nye, innovative produkter, siger Maureen.

Tekst: Ulla Skibsted

Billeder


Spørg Royal Greenland

i
Skriv teksten fra billedet