Grønland anført af formand for Naalakkersuisut Kuupik Kleist, slog i december 2012 på tromme for et tættere samarbejde imellem Grønland og Sydkorea. Det være sig både inden for turisme, råstoffer, vand, mad og mode.

Efter de forskellige seminarer, der blev afholdt, fik flere end 200 gæster fra en bred vifte af det sydkoreanske erhvervsliv lov til at smage grønlandsk mad, når det er allerbedst.

Royal Greenland havde leveret råvarerne, som bestod af hellefisk, snekrabber og rå grønlandske rejer, og sponsoreret kokken Jeppe Ejvind Nielsen, Hotel Arctic, der havde kokkereret en grønlandsk buffet til gæsterne.

Salgs- og marketingdirektør Bruno Olesen deltog på vegne af Royal Greenland i Sydkorea, og han siger om besøget: ”Royal Greenland har en stærk markedsposition i Japan og Kina, men ikke et særlig stort salg i Sydkorea. Derfor var det udbytterigt at deltage i markedsfremstødet i Sydkorea, hvor vi fik kontakt til 4 – 5 nye kundemuligheder, der vil blive bearbejdet fremover.”

En af de andre events, der blev afholdt, var en demonstration med salg af snekrabber i det største supermarked i Sydkorea. Efterfølgende talte Bruno med butikschefen, der var meget tilfreds med salget.

Billeder


Spørg Royal Greenland

i
Skriv teksten fra billedet