Salgs- og Marketingdirektør Bruno Olesen siger om messen:

- Dette års ESE er den bedste messe, RG har deltaget på. Mængden af kunder, der besøgte standen, var overvældende, og til tider måtte gulvarealet omkring standen også tages i brug for at betjene alle kunderne. Der blev diskuteret en masse nye forretningspotentialer, men der blev også afsluttet aftaler. Vores italienske sælgere sluttede f.eks. en aftale med Auchan, Italien vedrørende levering af røget laks, en aftale med en årsmængde på 120 t. De vigtigste detail og foodservice kunder fra hele Europa besøgte standen, der også var velbesøgt af asiatiske importører og kunder. Det er altid imponerende at se den styrke og tiltrækning RGs sortiment har på vores kunder.

Royal Greenlands nordatlantiske produkter var i fokus på standen; det vil sige rejer, hellefisk, torsk, snekrabbe og stenbiderrogn og særligt den nylige MSC certificering af de grønlandske rejer og den lokale produktion af grønlandsk torsk i Paamiut. De nordatlantiske produkter blev præsenteret i tre displayfrysere forrest på standen. Disse var udstyret med skærme, som viste små film om fangsten af henholdsvis hellefisk, rejer og snekrabbe.

(Find filmene her: rejer, hellefisk, snekrabbe)

Kunderne blev trakteret med en delikat tallerken med grønlandske tapas – en duet af bagt og røget hellefisk, rejer med safran aioli og salturt, snekrabbe med marinerede asparges og speltkerner samt torskenuggets med peberrodsdip – som fremviste Royal Greenlands sortiment på fornemste vis. I løbet af de tre dage messen varede, blev der serveret omkring 250 tallerkener med tapas.

Royal Greenland indkøbsafdeling deltog også på messen, hvor de mødte nye såvel som kendte leverandører af råvarer, ingredienser, emballage og lignende.

Billeder


Spørg Royal Greenland

i
Skriv teksten fra billedet