Nick Bæk Heilmann, der studerer BSc International Business and Politics ved Copenhagen Business School, startede sit praktikophold på salgskontoret i Japan den 4. februar i år. Inden da havde han opholdt sig et halvt år i landet, hvor han var på et semesterophold på Ritsumeikan Asia Pacific University i Beppu, hvor han studerede økonomisk vækst og internationale relationer i Asien.

- Da jeg i forbindelse med mit studie i CBS undersøgte mulighederne for at studere økonomiske forhold i Asien undersøgte jeg samtidig muligheden for at komme i praktik i Royal Greenlands afdeling i Japan, der matcher rigtig godt til min uddannelse. Da Royal Greenland har en stor betydning for Grønlands økonomi, og det japanske marked er et vigtigt marked for RG, tænkte jeg, at praktikopholdet kunne blive lærerigt, siger Nick Bæk Heilmann.

Nick ønsker at komme til at beskæftige sig med Grønlands økonomiske og politiske forhold til udlandet en gang i fremtiden, og han ønsker at arbejde for et tættere samarbejde mellem Grønland, Japan og resten af Asien.

Tekst: Káte Hansen, kaha@royalgreenland.com
Foto: Privat

Billeder


Spørg Royal Greenland

i
Skriv teksten fra billedet