I torsdags kørte fabrikken på Langerak den første produktion af GRØNLANDSKE GOURMETREJER, et luksus lageprodukt, som fremstilles med en kombination af gammelt håndværk og ny teknologi. Produktet lanceres af Foodservice Danmark i uge 44 og senere hen også i Sverige og England.

Den første produktion af GRØNLANDSKE GOURMETREJER blev igangsat i torsdags 24. oktober 2013, og udviklingen af dette nye produkt er helt i tråd med det øgede fælles fokus på vores Nordatlantiske produkter.

Målet for projektet var at sætte den søde smag og høje kvalitet af de grønlandske rejer i fokus. Projektet har været mere end et år undervejs, og det har været en udfordring at finde den rette råvare og den rette produktionsmetode.

Procesudvikler Pia Nielsen, som står bag udviklingen af lagen, fortæller: "Vores mål har været at udvikle en lagereje, som ikke smager af lage, men har en god naturlig rejesmag og samtidig bevare en forholdsvis lang holdbarhed". 

Produktet er lanceret i Danmark med positive tilbagemeldinger fra slutbrugerne, og Salgsdirektør Skandinavien Nord, Pär Kadziolka, har store forventninger til de GRØNLANDSKE GOURMETREJERs modtagelse på det svenske marked; "Vi er nu i stand til at konkurrere med de friskpillede rejer, der allerede er på markedet. Når de håndpillede rejer stiger i pris, så kommer dette produktsegment til at vokse, og alle vil have et premium produkt til en rimelig pris". Han forventer dermed at kunne styrke Royal Greenlands position yderligere og finde nye kunder på det svenske marked.

Vi glæder os til at præsentere markedet for vores GRØNLANDSKE GOURMETREJER.

Tekst: Ulla Skibsted

Billeder


Spørg Royal Greenland

i
Skriv teksten fra billedet