Fem ansatte i Royal Greenland besøger mandag den 21. oktober Qeqertarsuatsiaat, hvor det første borgermøde afholdes. Dagen efter, tirsdag den 22. oktober, afholdes borgermødet i Paamiut, og torsdag den 24. oktober afvikles det tredje møde i Maniitsoq. Alle møderne foregår om aftenen kl. 19.00.

Forsamlingshusene på alle tre steder vil danne rammen om tre oplæg fra de ansatte i Royal Greenland. Administrerende direktør Mikael Thinghuus vil holde oplæg om virksomhedens økonomi de sidste tre år, koncernproduktionsdirektør Lars Nielsen vil fortælle om fiskebestandenes og fiskeprisernes udvikling, og endelig vil kommunikationschef Káte Hansen fortælle om virksomheden i et globalt perspektiv.

Borgerne vil herefter få mulighed for at stille spørgsmål med relevans for virksomheden, og her vil direktør Jens K. Lyberth og HR & Akademichef Søren Olsen Damgaard give deres besyv med i dialogen med borgerne.

Borgermøderne er kommet i stand i forbindelse med Royal Greenlands hensigt om at skabe mere åbenhed i forhold til kommunikation til medarbejdere og borgerne i Grønland. Borgermøderne vil blive afholdt i nogle af de byer og bygder, hvor virksomheden har fabriksanlæg.

Billeder


Spørg Royal Greenland

i
Skriv teksten fra billedet