Avalak Aarhus er en forening som hører under Avalak, Organisationen for Grønlandske studerende i Danmark. De studerenes kontingent er indtil 2013 blevet modregnet i den grønlandske SU. Men nu er det blevet op til den enkelte at betale sit kontingent, hvilket betyder, at foreningen har mistet en del medlemmer.

- Foreningen håber, at tiltrække flere medlemmer gennem vores årlige påskebanko, hvor de sponsorerede produkter skal bruges som præmier, fortæller Daisy J. Iversen, bestyrelsesmedlem hos Avalak Aarhus.

- Påskebanko har før tiltrukket en del mennesker, især pga. de lækre præmier i form af madvarer og andet lækkert, som studerende altid kan bruge. Men, at vi nu kan tilføje varer fra Royal Greenland betyder, at vi forventer en del flere mennesker, og derved en øget omsætning til vores påskebanko.

- De studerende ser Royal Greenlands produkter som kvalitetsprodukter, og derfor er præmierne meget attraktive og populære hos dem. Alle studerende bør have mulighed for at få en smag af Grønland - vi er derfor utrolig taknemmelige for sponsoratet, slutter Daisy.

Tekst: bula@royalgreenland.com

Billeder


Spørg Royal Greenland

i
Skriv teksten fra billedet