Det nu velkendte kinesiske TV-hold fra CCTV, China Central Television, der rejser rundt i Grønland for at lave en række dokumentarprogrammer, har også fået øjnene op for Royal Greenland.

CCTV vil lave et særskilt dokumentarprogram om Royal Greenland, fordi som de forklarer, er virksomheden er blevet godt kendt ude i verden, og dens produkter er populære over hele verden, også i Kina.

TV-holdet har været ude og sejle med Royal Greenlands indenskærs rejetrawler Lomur, hvor de blandt andet fik mulighed for at følge produktionen om bord. Holdet har også filmet på rejefabrikken i Ilulissat, som er den ene af Royal Greenlands to uofficielle verdensmestre i rejeproduktion, og endelig blev virksomhedens administrerende direktør, Mikael Thinghuus interviewet.

CCTV, der er Kinas største nationale TV-medie, er for første gang i Arktis og vil lave ni dokumentarprogrammer til det kinesiske publikum. Og det er også for at vinde forståelse for det arktiske fiskeri, at Royal Greenland har sagt ja til tilbuddet om at være med i dokumentarserien.

Tekst: Káte Hansen, kaha@royalgreenland.com

Billeder


Spørg Royal Greenland

i
Skriv teksten fra billedet