Forfremmelsen af Søren Olsen Damgaard og dermed placeringen af ansvaret for koncern HR-chef i Grønland sker som en naturlig konsekvens af Royal Greenlands Nordatlantiske strategi.

I dag - efter frasalget af fabrikken i Wilhelmshaven - befinder de fleste af Royal Greenlands ansatte sig i Grønland. Royal Greenland har derfor besluttet, at ledelsen af koncernens HR funktion i fremtiden skal ligge i Grønland.

Søren Olsen Damgaard, der blev ansat i sin nuværende stilling den 1. januar 2013, har arbejdet inden for HR området i mere end ti år. Som Royal Greenlands koncern HR-chef vil han have ansvaret for implementeringen af hele koncernens HR politik.

Søren afløser Torben Reimer, som har valgt ikke at flytte med stillingen til Grønland. Torben vil indtil sin fratrædelse den 30. september 2014 bistå Søren med overflytningen af opgaver.

Det fremtidige ansvar for koncern HR bliver pr. 1. juni 2014 placeret under Corporate Relations Director Jens K. Lyberth til hvem den nye koncern HR-chef vil referere.

Billeder


Spørg Royal Greenland

i
Skriv teksten fra billedet