Direktør for AWG2016 Maliina Abelsen og administrerende direktør Mikael Thinghuus underskrev aftalen i dag.

Royal Greenland har forpligtet sig til en alsidig aftale med en Nanoq-sponsorat til en værdi af over 1 million kr. Aftalen indebærer dels sponsering i form af økonomiske midler, dels seafood produkter til bespisning, receptioner samt middage til en række arrangementer under afviklingen af AWG legene samt ydelse af frivillig arbejdskraft, kurser m.m.

- Som et led i vores samfundsansvar anser vi det som ganske naturligt at yde vores bidrag til før, under og efter afviklingen af AWG2016. Som et kuriosum kan jeg nævne, at vi blandt andet vil lancere tørret fisk som sund snack, der er specielt pakket til deltagere under AWG2016. Vi vil også yde et betragteligt beløb til kompetenceløft for ca. 30 unge fra forskellige dele af Grønland, så de kan varetage opgaver i forbindelse med afholdelsen af legene, som de senere kan drage nytte af, siger Mikael Thinghuus, administrerende direktør i Royal Greenland.

– Vi er særligt glade for, at Royal Greenland vil være med til at starte vores ungdomsambassadørprogram op. Det bliver et led i at få hele Grønland involveret i AWG2016, hvilket er nødvendigt, hvis vi skal høste den potentielle værdi, der ligger i at være værter for et så stort arrangement. Med disse midler sikrer vi, at vi samler unge fra hele landet, som kan være ungdomsambassadører for vort land, udtaler Maliina Abelsen, direktør for AWG2016.

Aftalen vil gælde fra underskrivelsen af aftalen frem til AWG legene er færdigafviklede i marts 2016.

Billeder


Spørg Royal Greenland

i
Skriv teksten fra billedet