- Vi er glade for, at Naalakkersuisoq for Fiskeri, Fangst og Landbrug Karl-Kristian Kruse kunne afse tid til at besøge os her på Royal Greenlands hovedkontor. Vi håber, at besøget vil danne grundlag for et godt samarbejde i fremtiden, udtaler Jens K. Lyberth.

Under besøget fik Karl-Kristian Kruse blandt andet fremlagt virksomhedens økonomi for 2013 og 2014, samt andre punkter som Royal Greenlands samarbejde med SIK og KNAPK. Karl-Kristian Kruse fik også fremlagt Royal Greenlands historie igennem tiderne.

- Vi fik også drøftet andre emner indenfor fiskeriet. Jeg fik fremlagt vigtigheden af sammenhænge mellem fiskeri, produktion og salg af vore produkter til udlandet. Jeg synes, at det er meget vigtigt at fremhæve, at de tre ting hænger sammen. Når vi taler om fiskeri, er det uundgåeligt at tale om sammenhænge mellem fiskerens fangst, fabriksarbejderens bearbejdelse af fisken og salg af deres produkt, forklarer Jens K. Lyberth.

Karl-Kristian Kruse fik efter mødet en rundvisning i hovedkontoret og hils på personalet i Royal Greenlands administrationskontorer.

Tekst: ineg@royalgreenland.com

Foto: RG

Billeder


Spørg Royal Greenland

i
Skriv teksten fra billedet