Nye og kommende arbejdsområder blev drøftet på mødet. For fremtiden skal keyusere udføre rapportering af energiforbruget direkte i Business Warehouse, som er en del af SAP, et administreringsssytem som Royal Greenland bruger. Det vil gøre udførelsen af arbejdet lettere, i forhold til i dag hvor excel-ark bruges.

- Der er også sket en mindre ændring i registreringen af hjemmemarkedsprodukterne, der vil gøre det lettere at sende hjemmemarkedsprodukter til Danmark, med henblik på salg.

- Grønlands Fiskerilicens Kontrol (GFLK) kom og holdt oplæg om vigtigheden af modtagelsen af korrekte data fra indhandlingen på anlæg og fabrikker, siger Siverth Heilmann, masterplanner i Royal Greenland.

- Keyusere udveksler deres erfaringer fra arbejdet som keyusere, og får sat ansigt på arbejdskollegerne som de har kontakt med. Møderne foregår enten i Ilulissat, Sisimiut eller Nuuk, og blev afholdt i Nuuk i år, da det var billigst at samles i hovedstaden. Ti keyusere fra anlæg og fabrikker langs kysten, deltog på mødet, slutter Siverth Heilmann.

Tekst: bula@royalgreenland.com

Billeder


Spørg Royal Greenland

i
Skriv teksten fra billedet