´God samarbejde´ indeholder følgende emner: Fabrikkens/virksomhedens strategiplan, kommunikation og forebyggelse af konflikter mellem arbejdstagere og arbejdsgivere. Nye emner på kurset er CSR og undervisning i børns rettigheder.

- I februar 2014 indgik Royal Greenland en partnersskabsaftale med Børnerettighedsinstitutionen MIO, der går ud på “..at sikre at Royal Greenlands 900 ansatte i Grønland og deres familier får større kendskab og redskaber til at være med til at sikre børns rettigheder”, siger Esther Arens.

- Det er således første gang, at der bliver undervist i CSR og børnenes rettigheder, og det er tydeligt at en del af medarbejderne ikke havde hørt om disse emner før, og det blev modtaget godt, slutter Esther Arens.

Royal Greenland har i samarbejde med organisationen CSR Greenland udpeget fem særlige arbejds- og temaområder for Royal Greenland. Nummer tre ud af de fem handler om arbejdsforhold og menneskerettigheder. De er temaer som Royal Greenland Academy allerede har arbejdet med i en del år. De er vigtige områder, hvor der løbende bliver igangsat projekter, og senest er der nu inddraget undervisning af børns rettigheder og CSR på kurset ´God samarbejde´.

Tekst: bula@royalgreenland.com

Billeder


Spørg Royal Greenland

i
Skriv teksten fra billedet