Rejetrawlerne venter på, at isen bryder op i Diskobugten, så de kan begynde at fiske igen og lande deres fangst bl.a. på Royal Greenlands fabrik i Ilulissat. Det skal dog lige nævnes her, at hellefiskeriet stadig er i gang, og nedfrysningen af hellefiskene på Ilulissat fabrikken, samt råvaretilførslen til Qasigiannguit fabrikken, fortsætter som hidtil.

- Medarbejderne i rejeproduktionen, der ellers skulle være sendt hjem, får nu udnyttet ventetiden godt. De bliver sammen med de andre medarbejdere der arbejder med hellefisk, undervist i kurset ´God samarbejde´ med følgende emner: Fabrikkens/virksomhedens strategiplan, kommunikation og forebyggelse af konflikter mellem arbejdstagere og arbejdsgivere, CSR og undervisning i børns rettigheder, siger Esther Arens, HR konsulent.

Bagefter får de samme medarbejdere kursus i ´Syv gode vaner´.

- Jeg har lige undervist lederne på Ilulissat fabrikken i ´Syv gode vaner´ og det bliver fiskerimedarbejdernes tur til at få samme kursus, når Esther er færdig med sine kurser, fortæller Ado Egede, HR konsulent.

Esther Arens vil undervise tre hold á to dage i uge 9 i Ilulissat, og hun tager videre til Qasigiannguit for at afholde kurset for medarbejderne på fabrikken. Der vil således blive afholdt kurser fra 25. februar og frem til 7. marts 2014, i Ilulissat og Qasigiannguit, oplyser Royal Greenland Academy.

Tekst: bula@royalgreenland.com


Billeder


Spørg Royal Greenland

i
Skriv teksten fra billedet