Børnerettighedsinstitutionen MIO og Royal Greenland er allerede gået i gang med at klæde HR konsulent Esther Arens i Royal Greenland på, til at formidle budskabet om børns rettigheder til ansatte og deres familier.

Det vil således indgå i den personaleudviklingsindsats, som Royal Greenland vægter højt, og undervisningen i børns rettigheder vil f.eks. være en del af Royal Greenland Academy og Royal Kids.

Børnetalskvinde Aaja Chemnitz Larsen glæder sig over samarbejdet, ”Vores partnerskab med Royal Greenland er med til, at en rigtig stor del af befolkningen får yderligere viden om børns rettigheder. Partnerskabet er et godt eksempel på konkrete tiltag, hvor virksomheder tager et samfundsansvar som kommer samfundet, herunder ikke mindst børnene og virksomhedens ansatte, til gode.”

Hun fortsætter ”Jeg ser, at der fortsat er et stort behov for at sprede budskabet om børns rettigheder ud. Særlig fokus i vores samarbejde vil naturligt være at styrke forældreansvaret, men gøre det på en anerkendende måde. Jeg er overbevist om, at rigtig mange forældre gør alt, hvad de kan for at sikre deres børn en tryg barndom.”

Partnerskabsaftalen løber i 2 år og giver samtidig mulighed for at MIO kan tage med ud og snakke om børns rettigheder sammen med Royal Greenlands ansatte forskellige steder på kysten, herunder særligt i bygder.

"Du har ret til beskyttelse og omsorg fra dine forældre” - et eksempel på et af børns rettigheder

Kontakt HR konsulent Esther Arens, tlf. 361340
e-mail esar@royalgreenland.com
Børnetalskvinde Aaja Chemnitz Larsen, tlf. 346944
e-mail aaja@mio.gl

Billeder


Spørg Royal Greenland

i
Skriv teksten fra billedet