Nuka Kleemann, formand for Grønlands Idræts-Forbund og Malik Hegelund Olsen, underdirektør for Royal Greenland, underskriver sponsoraftalen for 2014 fredag 31. januar 2014.

- Vi er glade for, at vi fortsat kan være med til at give børn og unge mulighed for at dyrke idræt i Grønland, så vi er glade for endnu engang at kunne underskrive sponsoraftale med GIF. Vi har tiltro til, at det arbejde GIF har igangsat de sidste par år, vil bære frugt, og vi kan identificere os med de værdier, GIF arbejder med: Resultater og sunde værdier igennem et stærkt fællesskab, siger Malik Hegelund Olsen.

Om forlængelsen af sponsoraftalen udtaler Nuka Kleemann: Grønlands Idræts-Forbund er meget glade for den fortsatte støtte og opbakning til idrætten i Grønland.

- Det har stor betydning for vores fortsatte udvikling af idrætten til gavn for børn og unge at en stor virksomhed som Royal Greenland kan se at idræt er en sund livsstil.

- Vi vil fortsætte det arbejde der ligger for dagen med at få skabt gode resultater og sunde værdier igennem et stærkt fællesskab, netop som Royal Greenland påpeger, slutter Nuka Kleemann.

Tekst: Bula Larsen, bula@royalgreenland.com

Billeder


Spørg Royal Greenland

i
Skriv teksten fra billedet