14 elever i alderen 19 til 40 år fik en masse nyttige input under elevtræffet i Kangerlussuaq, og eleverne vurderede træffet som vellykket.

- Elevtræffet blev en øjenåbner for en del af eleverne. Det var dejligt at se, at nogle fik øjnene op for, at de selv må tage initiativ til at ændre på nogle dårlige vaner for at få et bedre livsmønster. En elev indså, at vedkommende må bryde med dårlige mønstre, som hun havde lært under opvæksten, en anden vil gøre noget ved sin dårlige vane med at komme for sent, og en anden indrømmede sin afhængighed af internettet, fortæller HR konsulent Esther Arens.

Det var et af formålene med elevtræffet at forbedre elevernes selvindsigt, så de blandt andet kan genkende dårlige såvel som gode handlemønstre og gøre noget ved dem. Eleverne fik værktøjer og fik hver især til opgave at lave handlingsplaner for sig selv med fokus på at bryde dårlige vaner og få nogle gode i stedet.

Træffet blev en øjenåbner i mere end en forstand, idet deltagerne opdagede, hvor vigtig kendskabet til Royal Greenland som en global virksomhed er. Især har deltagerne været begejstrede for at få indsigt i virksomhedens strategiplaner.

Det har også været godt for eleverne at stå ansigt til ansigt med andre elever. Sammen fik de mulighed for at drøfte vigtigheden af at have fælles værdier.

En vekselvirkning mellem drøftelsen af forskellige emner og daglige fysiske aktiviteter i de planlagte fire dage forløb så godt, at eleverne følte, at de fire dage var gået for hurtigt.

Elevtræf i Royal Greenland vil være en årlig tilbagevendende begivenhed.

Tekst: Káte Hansen, kaha@royalgreenland.com

Foto: RG

Billeder


Spørg Royal Greenland

i
Skriv teksten fra billedet