På messen havde Royal Greenland fokus på nordatlantiske arter - med et særligt fokus på rejer samt naturfisk. Dette er helt i tråd med virksomhedens nye strategi om at blive The North Atlantic Champion og herunder ønsket om at positionere koncernen stærkere indenfor netop de nordatlantiske produkter. For at understøtte dette fokus blev kunderne inspireret med:

  • Smagsprøver på håndpillede rejer samt suppe med torsk, der blev taget godt i mod af de besøgende
  • Nyheder indenfor portionsinddelte naturfisk, herunder specielt fokus på Royal Greenlands nyheder; små loins på ca. 70 g samt fisk med skind
  • Informationer om brede udvalg indenfor koldvandsrejer
  • En nyudviklet inspirationsfolder med fiskeopskrifter, der skulle give inspiration til mere fisk på menuen

Salgsdirektør Anders Jensen fortæller, at kunderne var positive overfor de medbragte produktnyheder:

- Vi oplevede rigtig god respons på det nye sortiment indenfor loins. Især de små loins på 70 g af grønlandsk torsk, sej og alaska pollack var populære hos kantiner og offentlige køkkener. Nyhederne indenfor hellefiske- og torskeloins med skind fik også en meget positiv modtagelse, især hos a la carte restauranter og kroer, der er en ny kundegruppe, som også vil være interessante i forhold til flere af vores andre produkter.

Anders Jensen konkluderer afslutningsvis, at indsatsen på messen tegner godt, og Royal Greenland er allerede i gang med at følge op på de gode indikationer fra messen.

Tekst: Ulla Skibstes

Foto: RG

Billeder


Spørg Royal Greenland

i
Skriv teksten fra billedet