Jeg var ikke helt bevidst om, hvor stor og kompleks en virksomhed Royal Greenland er, og hvor mange forskellige funktioner der skal spille sammen. I mine første syv måneder har jeg arbejdet med projekter i tre forskellige afdelinger i henholdsvis Danmark, Grønland og Polen, og igennem dette arbejde er jeg ved at få en større forståelse for, hvordan organisationen fungerer.

Viden bag tallene

Tidligere sad jeg kun og lavede regnskab, og det var også fint nok, men jeg har ikke vidst, hvad der lå bag de tal, jeg arbejdede med. Nu kommer jeg rundt og ser, hvad der ligger bag ved tallene, og jeg har fået en helt ny måde at tænke på og nye ting at tænke over. Det er super spændende.

Trainee stillingen er en midlertidig stilling, og da jeg meget gerne vil fastansættes bagefter, forsøger jeg hele tiden at gøre mit bedste. Så på den måde er trainee forløbet også meget spændende og en kæmpe motivationsfaktor for mig.

Stort engagement

Jeg har været meget overrasket over, hvor engagerede folk er – det er fedt at se, hvordan mine kolleger brænder for deres opgaver, og det har også givet mig ekstra motivation.

Traineeforløbet er bygget op om projekter i forskellige afdelinger og forskellige lande. Det giver et godt overblik, sådan at komme rundt i virksomheden. Men bagsiden af medaljen er, at man ikke tilhører en fast afdeling, og derfor heller ikke har et fast tilhørssted. Det skal man være opmærksom på, og som trainee er man derfor nødt til at gøre en ekstra indsats for at få opbygget et netværk.

Jeg er helt vild med at være i Aalborg - det er en dejlig by, men jeg tror, at jeg har en vinterdepression lige nu…over den manglede vinter! Men sådan er det jo i Danmark, og det er jeg sikker på, at jeg nok skal vænne mig til :-)

Fakta om Winnie

Winnie Hammeken blev ansat som International Management Trainee den 1. august 2013.

Winnie er født i Nuuk i 1980 og fik en datter - Lily Maj - i 2009.

Uddannelse: Akademimerkonom og i gang med HD i regnskab

Tidligere jobs: revisor, controller assistent og business controller

Billeder


Spørg Royal Greenland

i
Skriv teksten fra billedet