- Jeg fik oplevet en hel masse nye ting, da jeg var på skoleophold i England, hvor jeg fik set nogle ting, som jeg aldrig havde set før, siger Nivi Petersen.

Nivi havde følt sig ensom i skolen i den første periode af skoleopholdet, fordi de studerende havde grupperet sig på baggrund af deres nationalitet. På trods af det fik hun nye venner og fik efterhånden et godt skoleophold ifølge med et godt start med skoleopholdet.

- Oxford er et dejligt og flot sted, som vrimler med butikker, som slet ikke kan sammenlignes med de butikker, vi har i Grønland. Bygningernes arkitektur er betagende og flotte såsom de gamle, antikke huse, siger Nivi og fortsætter:

- Mine venner og jeg kører ca. en times buskørsel, når vi skal til London fra Oxford. London er en sjov og flot by, men myldrer som regel med mennesker om fredagen.

Nivi fik set en masse ting, da hun opholdte sig I England, hvor hun blandt andet fik set ting, hun aldrig havde set før, men nævnte også som det vigtigste, at hun havde fået et dybere indblik af sig selv, som person

- Som det vigtigste vil jeg sige, at jeg har lært mig selv meget bedre at kende under rejsen. Det er væsentlig, at mennesker har forståelse og tolerance for hinanden eller at de kender sig selv, hvorfor jeg mener, at det er bedst, at man kender sig selv, når man er på en udlandsrejse. Man møder en hel masse andre typer mennesker, hvor man får et større indsigt om sig selv, som person, siger Nivi Petersen.

Royal Greenland er sponsorat for Nivi Amalie Boutrup Petersens skoleophold.

Tekst: erre@royalgreenland.com

Billeder


Spørg Royal Greenland

i
Skriv teksten fra billedet