28 årige Kaassannguaq Zeeb, der er NI- AU studerende i Niuernermik ilinniarfiik Nuuk, har i forbindelse med sit praktikophold i afdelingen for hjemmemarked i Royal Greenland, Nuuk, netop afsluttet tre ugers udvekslingsophold i Royal Greenlands salgs- og markedsføringskontor i Svenstrup. Kaassannguaq Zeeb har under sit ophold i Svenstrup fået lært en masse om transport og markedsføring af produkter fra Royal Greenland ud i den store verden.

- Jeg fik prøvet at sidde i forskellige afdelinger, hvor jeg blandt andet fik lært, hvordan international markedsføring af vore produkter gennemføres via grossister og forhandlere, siger Kaassannguaq Zeeb.

- Jeg fik blandt andet lært om international markedsføring via forhandlere rundt omkring i verden, specielt i Europa, Asien og Skandinavien, hvor Royal Greenland har fabrikker. Det var virkelig spændende at erfare, hvordan markedsføring gennemføres rundt omkring i verden.

Kaassannguaq Zeeb sidder til dagligt som praktikant i afdelingen for hjemmemarked i Royal Greenlands hovedkontor i Nuuk .

- Det jeg fik lært om salg-og marketing rundt omkring i verden er en erfaring, jeg kan bruge i mit daglige arbejde med salg og markedsføring af produkter her til lands.

- Jeg fik under opholdet i Svenstrup ideer til, hvordan vi kan forbedre vores samarbejde med vore kunder med hensyn til salg og markedsføring af vore produkter her i Grønland og Danmark.

Kaassannguaq Zeeb, der skal bruge sin tillærte erfaring, når han skal skrive sin afsluttende opgave til sin to årige uddannelse, som han skal færdiggøre til foråret 2015 mener, at Royal Greenland er et godt uddannelsessted:

- Der er gode karrieremuligheder indenfor det administrative arbejde indenfor salg og marketing i Royal Greenland, derfor har jeg forhåbninger om, at jeg kan få et job i Royal Greenland, når jeg har afsluttet min uddannelse.

Tekst: ineg@royalgreenland.com

Billeder


Spørg Royal Greenland

i
Skriv teksten fra billedet