-       Jeg er rigtig taknemmelig over, at Royal Greenland kunne være med til at sponsorere mit AFS ophold i Argentina, for nu kan jeg tale spansk, har mere selvtillid og i langt højere grad mere selvstændig, siger 17- årige Manumina Jensen Poulsen.

Manumina Jensen Poulsen var på et AFS ophold i Argentina fra august 2013 til sommeren 2014, hvor hun boede i byen Concordia med 157.500 indbyggere.

-       Efter en meget lang flyrejse på 15 timer ankom jeg til Concordia og min kommende værtsfamilie, - en familie med tre børn.

-        Ankomsten til Concordia var speciel, fordi det var vinter i august måned, da vi ankom, mens det var sommer i Grønland. Så lige den første nat frøs jeg, selv om et elektrisk varmeapparat var tændt, fortæller Manumina.

Manumina fik hurtigt mange venner på sin skole, som hun var meget glad for at gå i.

-       Jeg fik hurtigt mange venner på skolen, som jeg fik mange oplevelser sammen med. Vi gik i skoleuniform til dagligt, så det fik jeg også prøvet. Alle var flinke til, at hjælpe mig med at lære spansk, som jeg nu taler. I min fritid dyrkede jeg sport og gik i byen sammen med mine mange venner.

-       Hele året var meget oplevelsesrig, selv om jeg ved juletid fik lidt hjemve. Vi havde sommerferie fra december frem til 5. marts, hvorefter jeg fik en anden værtsfamilie.

-       Det var en meget lærerig og spændende tid med en masse spændende oplevelser som jeg har lært meget af.

Manumina græd, da hun tog afsked med sine venner og værtsfamilie.

-       Jeg havde aldrig forestillet mig, at jeg skulle græde, da jeg skulle sige farvel til mine venner og værtsfamilie.  Det var rigtig hårdt at skulle forlade dem der nu stod mig nært, fordi vi ikke ved, hvornår vi ses igen.

Manumina siger at hun  i langt højere grad er blevet mere selvstændig af sit ophold i Argentina

-       Jeg fik oplevet, hvordan det er at leve uden min nærmeste familie, kan nu tale spansk, har større selvtillid og meget mere selvstændig. Jeg vil altid huske tilbage på mit AFS ophold i Argentina med rigtig mange gode minder.  Derfor kan jeg kun anbefale andre unge til at rejse ud i verden, når de har mulighed for det, slutter Manumina Jensen Poulsen, der nu går på GU i Nuuk.

Royal Greenland ydede støtte til  Manumina Jensen Poulsen, så hun kunne komme til sit AFS ophold i Argentina.

Tekst: ineg@royalgreenland.com

Billeder


Spørg Royal Greenland

i
Skriv teksten fra billedet