I den forbindelse vil han uddele spørgeskemaer i både Brugsen Nuuk og Pisiffik i Nuuk Center torsdag den 27. november. Deltagere i spørgeskemaundersøgelsen vil få mulighed for at vinde fem kilo rejer fra Royal Greenland.

- Markeds-og forbrugerundersøgelsen skal vise hvilke behov forbrugerne har i forhold til Royal Greenlands hjemmemarkeds produkter. Undersøgelsen skal foregå ved en spørgeskemauddeling ved fysisk deltagelse i Nuuk og digitalt via internettet, fortæller Kaassannguaq Zeeb.

Kaassannguaq Zeeb vil derfor være at træffe i Brugsen Nuuk tordag den 27. november fra klokken 09:00 til 12:00 og fra klokken 13:00 til 16:00 i Pisiffik I Nuuk Center.

- Undersøgelsen har jeg iværksat i forbindelse med mit praktikophold i Royal Greenlands administrationskontor i Svenstrup. Jeg synes det er vigtigt, at kende til forbrugernes vurdering og behov for vore produkter i Royal Greenland, siger Kaassannguaq Zeeb, der skal bruge tilrettelæggelsen og resultater af undersøgelsen i forbindelse med sin afsluttende eksamen til foråret 2015 på akademi - uddannelsen på handelsskolen.

- Muligvis kan resultaterne af markeds-og forbrugerundersøgelsen være med til at optimere hjemmemarkedets produkter i fremtiden, siger den unge ildsjæl, 28 årige Kaassannguaq Zeeb.

Borgere på kysten der er interesserede i at deltage i markeds-og forbrugerundersøgelsen kan deltage via Royal Greenlands facebookside på denne adresse: www.facebook.com/royalgreenlandgl

Kaassannguaq Zeeb opfordrer borgere i Nuuk og borgere på kysten til at deltage i undersøgelsen, hvor der er lodtrækning om fem kilo rejer i uge 50.

Tekst: Inga Egede

Billeder


Spørg Royal Greenland

i
Skriv teksten fra billedet