- Indbruddet er sket natten til søndag. Indbrudstyvene har slået et vindue i stykker med et koben og en boltsaks, som er blevet efterladt på stedet. Så vi formoder, at indbrudstyvene har skyndt sig bort fra stedet, da alarmen gik i gang cirka klokken et natten til søndag, siger Salgschef i Afdelingen for Hjemmemarkedet i Royal Greenland, Malik Hegelund Olsen.

Tyve med kendskab

Malik Hegelund Olsen formoder, at indbrudstyvene har haft kendskab til, at varerne ligger netop i det rum, hvor tyvene er brudt ind.

- I rummet, hvor der har været brudt gennem et vindue, er der frysere med varer til personalesalg, mens hjemmemarkedsprodukterne ligger i det store fryselager, hvor der er overvågningskameraer. Da der er blevet fundet flere pakker mattak udenfor, og værktøjet er blevet efterladt på stedet, formoder vi, at tyvene har skyndt sig væk. For de var væk, da vagtselskabet Matu Security ankom kort efter alarmen startede, fortæller salgschefen.

Sagen er blevet anmeldt til politiet, men salgschefen efterlyser oplysninger.

- Jeg formoder, at det er folk med kendskab til vores personalesalgsforretning, der har gjort det her. Vi formoder, at tyvene er gået målrettet efter mattak, fordi varen har en god pris på det sorte marked. Så hvis folk ser mattak til salg på gadeplan, så vil vi meget gerne have oplysninger, siger Malik Hegelund Olsen, der slutter med at sige:

- Heldigvis viser denne ubehagelige episode, at vort alarmsystem virker, men vi skal nu også sikre vinduerne med gitre.

Tekst: Inga Egede, ineg@royalgreenland.com

Foto: RG

Billeder


Spørg Royal Greenland

i
Skriv teksten fra billedet