- Selskabet gennemgår i disse år en rivende udvikling, hvor medarbejdertallet er vokset markant de senere år, en udvikling, vi håber og tror på vil fortsætte. Og det er som et led i den udvikling, at vi ansætter Claus Nielsen, siger Søren Olsen Damgaard, koncern HR chef i Royal Greenland.

Søren Olsen Damgaard udtaler, at han på Royal Greenlands vegne glæder sig meget over, at virksomheden nu kan få glæde af Claus Nielsen's store erfaring inden for teambuilding og udvikling af mennesker.

- Royal Greenland har til stadighed stor interesse i og behov for, at vore medarbejdere på vore mange lokaliteter på Grønland fortsat har mulighed for at dygtiggøre sig indenfor blandt andet samarbejde, personlig udvikling og andre relevante emner.

- Derfor er vi meget glade for, at vi nu kan ansætte Claus Nielsen som ny medarbejder i HR afdelingen. Claus Nielsen er af mange mennesker kendt som en person, der har opnået rigtigt gode resultater som leder og træner indenfor sportens verden. Det er vores mål, at Claus gennem sin ansættelse som konsulent og underviser på de mange interne kurser og træningsprogrammer, der hvert år afholdes, kan gøre brug af sine erfaringer til glæde og gavn for selskabets ca. 1.000 medarbejdere på Grønland, siger Søren Olsen Damgaard.

Billeder


Spørg Royal Greenland

i
Skriv teksten fra billedet