Folk, som har lyst til at besøge Royal Greenlands fabrik og hovedkontor for at gå på opdagelse, kan stå af ved busstoppestedet i nærheden af Marineforeningen. Der vil blive holdt åbent hus i Royal Greenlands hovedkontor og fabrik fra klokken 18.00 til 21.00.

Man kan få oplysninger om trawlerdriften og om de forskellige stillinger på hovedkontoret i hovedkontorets kantine i Royal Greenland A/S, hvor du blandt andet kan møde Royal Greenlands personale såsom administrerende direktør Michael Thinghuus og Arctic Winter Games´maskot Kuluk.

I løbet af aftenen vil Royal Greenlands historie blive fremlagt i den nye kantine med projektor. Der vil blive afholdt quizkonkurrence for besøgende, hvor de skal udfylde en blanket med ti spørgsmål, hvorefter vinderen vil blive udpeget ved lodtrækning af de udfyldte blanketter.

Ligeledes vil der i aftenens forløb blive afholdt diverse konkurrencer i Royal Greenlands fabrik f.eks. rejepilningskonkurrence og fileteringskonkurrence. Kaffe og the samt diverse snacks af Royal Greenlands produkter vil blive serveret. Der vil være underholdning for børn med fiskedam og tegnekonkurrence.

Tekst: Erninnguaq Reimer, erre@royalgreenland.com

Billeder


Spørg Royal Greenland

i
Skriv teksten fra billedet