- Da det er for første gang vi deltager i en Kulturnat arrangement var vi spændte på, hvordan vores planlægning med åbent hus på hovedkontoret ville gå, blandt andet fordi busstoppestedet ligger langt fra vores hovedkontor. Men det gik over al forventning for vi fik rigtig mange besøgende, siger Lena Jensen HR Koordinator.

De glade og nysgerrige besøgende der kom hen under aftenen og medarbejderne der var med til at arrangere Kulturnatten var alle meget glade for en vellykket Kulturnat i Royal Greenland A/S.

En grundig og god planlægning samt et godt samarbejde medarbejderne imellem var grunden til en vellykket Kulturnat på Royal Greenlands hovedkontor, men der var også stor interesse og deltagelse ved arrangementerne med forskellige konkurrencer på fiskefabrikken.

- Vi arrangerede en rejepilningskonkurrence og en fileteringskonkurrence som vore besøgende med interesse deltog i. Mere end 30 besøgende deltog i filetering af hellefisk. For børnene arrangerede vi fiskedam samt en tegnekonkurrence, fortæller fabrikschef Theo Didriksen.

- De besøgende viste også stor interesse om vores produkter især af tørfisk og omkring hvordan produktionen kører i hverdagen. Alt i alt har det været et rigtig godt Kulturnat slutter en tilfreds Theo Didriksen.

Tekst: Erninnguaq Reimer, erre@royalgreenland.com

Billeder


Spørg Royal Greenland

i
Skriv teksten fra billedet