Som vinder af prisen kan Royal Greenland det næste år frem markedsføre produktet med ”Seafood Star” logoet på emballagen samt bruge det i PR sammenhænge.

Prisen blev uddelt på Fisch-Wirtschafts Gipfel messen i Hamburg i dagene 2. og 3. marts. Her samledes en stor mængde tyske branchefolk til to dage med konference, vidensdeling og præsentation af nye produkter.

Royal Greenland deltog med seks forskellige produkter, blandt andre grønlandske rejer med ramsløg, varmrøget hellefisk og supper, men det var altså Rødspætte Cordon Bleu der løb med sejren. Tilbage i 2013 blev Royal Greenlands fiskenuggets med ketchup også hædret med ”Seafood Star.”

Salgsdirektør for Tyskland René Stahlhofen udtaler: ”Mange tak til alle vores Royal Greenland kolleger, denne pris er ikke kun vores I Tyskland – trofæet er et resultat a fen holdindsats og derfor vil vi gerne takke jer alle sammen på det store RG-hold. Fordi Fisch –Wirtschafts Gipfel er en lille, intim messe fik vi god mulighed for virkelig at markedsføre alle vores nye produkter og I tilgift vores kaviarsortiment. De positive tilkendegivelser fra de besøgende viser at vi har gang i en rigtig god forretning med vores sortiment.”

Billeder


Spørg Royal Greenland

i
Skriv teksten fra billedet