- Royal Greenland har stor indflydelse i det grønlandske samfund, da vi så skulle vælge en virksomhed som vi skulle markedsføre syntes vi, at Royal Greenland er en relevant virksomhed, siger Nivi Rosing Olsen, som er butikslærling på Handelsskole i Nuuk.

Handelsskolen arrangerede messen, som blev realiseret af studerende. Nivi Rosing Olsen og hendes tre medstuderende valgte at markedsføre Royal Greenland og henvendte sig til virksomheden.

- Vi fik materialer fra Royal Greenland som vi skulle bruge i messen. Vi præsenterede forskellige produkter, såsom sushi, tørret fisk og vi fremviste informationsbrochurer om Royal Greenland. Der var stor interesse for det, vi markedsførte og vores præsentation blev taget godt imod, siger Nivi Rosing Olsen

Samarbejde med studerende

Royal Greenland anser henvendelsen fra Handelsskole studerende, som en god mulighed for markedsføring af produkter fra virksomheden.

- Vi vil gerne støtte studerende i Grønland, derfor er vi glade for henvendelsen. På den måde blev Royal Greenland reklameret og vores gode og velsmagende produkter fra Hjemmemarkedet blev præsenteret, siger juniorsælger i Hjemmemarkedet i Royal Greenland, Kaassannguaq Zeeb.

Studerende på Handelsskole reklamerede også Kalaallit Nunaanni Brugsenit og Pisiffik under messen om virksomheder.

Tekst: Nathan Kreutzmann, nakr@royalgreenland.com

Foto: Handelsskolen i Nuuk

Billeder


Spørg Royal Greenland

i
Skriv teksten fra billedet