Nikoline Ziemer der er ansat som Business Development Manager i Royal Greenland vandt en deltagerpakke til ACR for Royal Greenlands medarbejdere sammen med fabrikschef i Royal Greenlands fabrik i Sisimiut Hans Lars Olsen der også gennemførte ACR 2016.

Det 160 kilometer lange langrendsløb blev afholdt i Sisimiut for 20.gang i dagene fra 1. til 3. april med mere end 220 deltagere fra mange forskellige lande.

Blev opmuntret

Nikoline Ziemer og Hans Lars Olsen fik under deres træning til deres deltagelse i ACR et træningssprogram af langrendsløberen Martin Møller der er sponsoreret af Royal Greenland.

Nikoline Ziemer der gennemførte den første dags rute på 56,6 kilometer i tiden 9 timer 23 minutter og 36 sekunder, siger at hun undervejs havde det hård blandt andet fordi hun frøs. Så hun besluttede sig for gennemføre den kortere ACR løb på 100 kilometer.

- Men Martin Møller og en anden jeg løb sammen med på første dagen, opmuntrede mig til at tage den lange rute. Efter en god nats søvn uden at fryse, var jeg klar til anden dags løbet. Ruten på 2. dagen var meget lettere og vejret var fabelagtigt. Jeg løb med positive tanker om oplevelser med min familie. Undervejs under løbet forberedte jeg mig også mentalt til et oplæg jeg skal holde i Irland i forbindelse med mit arbejde nu her på onsdag, fortæller Nikoline Ziemer.

Nikoline Ziemer siger, at træningsprogrammet hun fik af Martin Møller var altafgørende for, at hun var i stand til at gennemføre verdens hårdeste langrens løb.

Nikoline Ziemer gennemførte ACR løbet i tiden 26:10:17. Hans Lars Olsen der er veteran i ACR løb i tiden 12:47: 44 mens ACR vinderen Martin Møller løb i tiden 9:54:38

Tekst: Inga Egede, ineg@royalgreenland.com

Foto: Nikoline Ziemer

Billeder


Spørg Royal Greenland

i
Skriv teksten fra billedet