- Vores kunde fra Kina kom på besøg for at se, hvordan forarbejdningen af vore produkter foregår. Han var tilfreds og overrasket over den gode kvalitet af vore råvarer. Han var især imponeret over de gode råvarer i Safannguit, siger produktchef i Royal Greenland Niels Wann Jensen.

Vigtig kunde

Alimex Seafood A/S, der er en international produktions - og salgsvirksomhed, leverer frosne fiskeprodukter til foodservice og detail i Europa og er Royal Greenlands næststørste kunde i Kina.

- Dét, at vores kunde har set vores produktionsform gør, at kunden er sikker på, at vores produkter produceres professionelt og er af god kvalitet. En kunde er villig til at betale en bedre pris, når han er sikker på, at produkterne er håndteret professionelt og har en stabil og ensartet kvalitet, siger Niels Wann, og forstætter:

- Vores kunde så vores traditionelle produktionsform af hel frossen torsk på vore fabrikker, men han fik også set vores produktion af Nutaaq torsk i Maniitsoq. Der var helt klart også interesse for vores Nutaaq torsk, da kunden opfattede det som "et fantastisk produkt, der håndteres professionelt og med en imponerende proces i Maniitsoq". Derfor har vi forhåbninger om, at han vil blive én af vore kunder af Nutaaq torsk også, udtaler Niels Wann.

I 2014-15 blev der indhandlet 15.042 tons torsk til Royal Greenlands fabrikker på kysten. Det er cirka 30 procent mere end det indhandlede i 2013-14.

Tekst: Inga Egede, ineg@royalgreenland.com

Foto: RG

Billeder


Spørg Royal Greenland

i
Skriv teksten fra billedet