Bent Jørgen Brøndlund er en af 59 fiskere i Nuuk, der i disse dage får leveret juleposer af medarbejdere i Royal Greenlands fabrik i Nuuk.

I alt 3666 juleposer bliver nemlig i disse dage delt ud til alle Royal Greenlands leverandører, fiskerne, samt alle medarbejdere i Royal Greenlands anlæg og fabrikker i bygder og byer i hele Grønland.

- Min kone og jeg skal holde jul alene i år, fordi vore børn skal holde jul i Sisimiut, men nu bliver vi nok nødt til at invitere venner til julemiddag. Tusinde tak, siger Bent Jørgen Brøndlund.

Uddeling af juleposer med indhold af alskens julegodter til fiskere der indhandler til Royal Greenlands fabrikker samt til alle fabriksmedarbejdere i Royal Greenland, er en tradition der startede for fem år siden.

Lars Brian Heilmann, der er fisker i Nuuk, fik også leveret en julepose til sit hjem.

- Det er dejlig tradition, der giver glæde. Det er tredje gang vi får en julepose. Vi har i de tidligere år haft glæde af denne gestus fra Royal Greenland. Jeg og min familie vil igen i år få glæde af denne dejlige julegave. Det er vel nok dejligt, siger Lars Brian Heilmann.

Juleposerne indeholder mad nok til en julemiddag for fire til seks personer. En julepose indeholder: En and, flæskesteg, rødkål, kartofler, mandelsplitter, kogeris, piskefløde, kirsebærsause, kaffe og flere poser juleslik.

Tekst: Inga Egede, ineg@royalgreenland.com

Foto: John David Eriksen

Billeder


Spørg Royal Greenland

i
Skriv teksten fra billedet