Mere end 400 mennesker kom til Royal Greenlandsfiskefabrik, hvor mange gæster igen i år deltog i rejepilning - og fileteringskonkurrencerne.

- Selv om lidt færre mennesker kom til fabrikken på Kulturnatten end sidste år, så syntes jeg, at det blev en vellykket aften. Konkurrencerne i rejepilning og filetering af fisk var populære igen i år, så det skal være en fast del af Kulturnatten i Royal Greenland i fremtiden, fortæller fabrikschef i Royal Greenlands fabrik i Nuuk Theo Didriksen, og fortsætter:

- Vores anretning til vore gæster af tørfisk og rå frossen hellefisk med soja dip samt smagsprøver af stenbiderrogn var også eftertragtet.

Underholdning for små sjæle

Længere henne af gaden på Royal Greenlands hovedkontor i Qasapi 4, blev små og store sjæle blandt andet underholdt af to talentfulde skuespillere fra Grønlands Nationalteater, der viste forestillingen "Karius & Baktus" til stor glæde, især for de små sjæle, der med forundrede store øjne fulgte med i de to små "banditters" løjer på gulvet i personalets kantine.

Gæsterne der kom til hovedkontoret fik blandt andet også mulighed for at se videofilm om Royal Greenlands trawlerflåde samt få oplysninger om muligheder for uddannelser, både til lands og til vands i Royal Greenland.

Mange gæster nød godt af det store udbud af smagsprøver af "alverdens" fisk fra Grønland, der var anrettet på appetitlig vis af husets kokke.

På Kulturnatten i Royal Greenland var der rift om, at deltage i forskellige konkurrencer for både børn - og voksne. Vinderne af konkurrencerne er blevet udtrukket, og disse har fået telefonisk besked om, hvor de kan afhente deres gevinster der består af forskellige produkter fra Royal Greenland.

Tekst: Inga Egede, ineg@royalgreenland.com

Foto: Elias Didriksen & John David Eriksen

Billeder


Spørg Royal Greenland

i
Skriv teksten fra billedet