Og, de fire studerende bestod deres eksamen med karrakteren BB.

- Det har været en spændende opgave, men endelig er eksamen overstået. Det er en lettelse, at vi nu har bestået vores projektopgave og, at vi nu skal videre i vores fire år lange uddannelse, siger Aqissiaq Petrussen, der er en af de fire studerende.

De fire studerende samt deres 15 medstuderende, fik fem dage til at skrive deres projektopgave samt fem dage til at forberede deres messeudstilling, der relaterer til deres projektopgave på 17 A-4 sider. 15 andre studerende på SK2 havde skrevet deres projektopgaver samt lavet messer om andre virksomheder i Nuuk. Eksamen og messe foregik på Niuernermik Ilinniarfik i Nuuk onsdag den 8. Juni.

Spændende opgave

Aqissiaq Petrussen havde sammen med Ivalu Poulsen, Morthen Møller samt Ruth Frederiksen valgt, at skrive om produktion og markedsføring af torsk og laks i Royal Greenland.

- Vi, i vores gruppe valgte at skrive om Royal Greenlands produktion og markedsføring, da vi under vores research fandt ud af, at der er mange spændende enmer at tage fat på i Royal Greenland. Vi valgte så, at skrive specifikt om produktion og markedsføring af laks og torsk. Det har været en lærerig og spændende proces, hvor vi fik en masse nyttige oplysninger om produktion og markedsføring fra de forskellige afdelinger på Royal Greenlands hovedkontor i Nuuk.

Eksamen i projektarbejdet samt messeudstillingen har nu åbne døren til videreuddannelse til tredje semester for SK2 eleverne.

Fik ros

De fire i gruppen samt de øvrige butiks-og kontorassistent elever havde netop forsvaret deres projektopgave og fået deres karakter BB, da vi traf dem på Handelsskolen.

- Vi fik ros og blev beskrevet som professionelle, siger Ruth Frederiksen, mens en tredje i gruppen Morthen Møller siger:

- Derfor vil vi gerne takke personalet i Royal Greenland for al den professionelle hjælp vi fik fra Bemandingsafdelingen, Hjemmemarkedet samt fabrikschefen i Royal Greenland i Nuuk. Det var på baggrund af de oplysninger de gav os, at vi nu har bestået vores projektopgave samt, at det lykkedes os, at vise en flot messeudstilling om produktion og markedsføring af laks og torsk i Royal Greenland.

De andre andre grupper på SK2 holdet havde valgt at lave projektopgaver samt messer om virksomhederne STARK, Nuka - Din Tøjmand, Butik Pappi samt Inspiration.

Tekst: Inga Egede, ineg@royalgreenland.com

Foto: John David Eriksen

Billeder


Spørg Royal Greenland

i
Skriv teksten fra billedet