Royal Greenlands afdeling for Hjemmemarked lancerede rejerne i 2,5 kilo pakninger som forsøg, fordi fem kilo pakningerne var for store til detailbutikkernes kølediske og i forhold til forbrugernes indkøbsmulighed.

- Vores nye sortiment af rejer i 2,5 kilo pakninger som vi lancerede som forsøg er blevet taget godt imod overalt i Grønland. Vi har indtil videre fået solgt ét ton på cirka en måned, siger salgschef i Royal Greenlands Hjemmemarked Malik Hegelund Olsen, og siger endvidere:

- Forbrugerne kan åbenbart bedre lide at købe de praktiske og håndterbare pakninger med 2,5 kilo rejer. Derfor skal det vurderes om vi skal fortsætte med at sælge denne sortiment. Vi arbejder derfor på, at varen skal være en del af vort varesortiment i fremtiden.

Stigende efterspørgsel

Malik Hegelund Olsen siger også, at efterspørgslen efter rå, kogte samt kogte - og pillede rejer er stigende.

- Vi har bemærket at forbrugernes efterspørgsel af vore forskellige produktsortimenter af rejer er stigende. Derfor arbejder vi på at give forbrugerne bedre muligheder for flere valg ved, at forøge vort varesortiment af rejer i flere indpakningsstørrelser og varianter.

Royal Greenlands afdeling for Hjemmemarked sælger årligt cirka 45 tons rejer til de grønlandske detailbutikker.

Tekst: Inga Egede, ineg@royalgreenland.com

Foto: RG

Billeder


Spørg Royal Greenland

i
Skriv teksten fra billedet