Her har du også mulighed for at deltage i en quiz og vinde en præmie af sunde fiskeprodukter fra Royal Greenland.

Du får mulighed for at smage og vinde Royal Greenlands produkter, når Royal Greenlands Hjemmemarked deltager under Kommuneqarfik Sermersooq's Forebyggelsesdag i Centertorvet i Nuuk Center.

- Vi deltager under Forebyggelsesdagen fordi vi gerne vil promovere vore sunde produkter fra Royal Grønland, og fordi vi mener at det er vigtigt at befolkningen følger "De ti kostråd", der råder os til at spise fisk to gange om ugen, siger juniorsælger i Royal Greenlands Hjemmemarked, Kaassannguaq Zeeb.

Royal Greenlands Hjemmemarked skal promovere med fire forskellige fiskeanretninger under forebyggelsesdagen på lørdag.

- Vi skal servere smagsprøver af fire forskellige fiskeanretninger der består af det traditionelle og sunde vintertørrede torsk, havkat der er anrettet som fishcake med en dressing til, sushiruller af laks samt stegte ammassætter der er lagt i lage, fortæller Kaassannguaq Zeeb.

Under – eller efter smagsprøve af de sunde produkter fra Royal Greenland, har du mulighed for at udfylde en quiz der indeholder spørgsmål om fisk i forhold til dit og mit helbred. Her har du mulighed for at vinde en præmie der indeholder 2,5 kilo skalrejer, en pose der indeholder røgvarer af torsk, hellefiks og laks, samt to pakker vintertørret torsk.

Tekst: Inga Egede, ineg@royalgreenland.com

Foto: RG

Billeder


Spørg Royal Greenland

i
Skriv teksten fra billedet