Produktchef i Royal Greenland, Niels Wann Jensen, har gode salgsforhåbninger for den nye type højtkvalitetsprodukt fra Grønland.

- Vi vil gerne udvide produktsortimentet af torsk i Royal Greenland, og da der samtidig er gode priser på letsaltede torskefileter, er det det rigtige at gøre. Vi er nu i gang med at planlægge opstarten af produktion af letsaltede torsk i Paamiut, siger Niels Wann Jensen.

Gode salgsmuligheder

Andre lande, der producerer samme produkt anvender tilsætningsstoffer, som for eksempel fosfater, for at gøre fileterne hvide. Men det er ikke nødvendigt med produkter fra Grønland, der helt naturlig har en naturlig fin, hvid farve.

- På den baggrund behøver vi ikke at anvende tilsætningsstoffer i vore produkter, kun salt selvfølgelig. Det gør, at vi har mulighederne for at lave et højtkvalitetsprodukt, der samtidig er en efterspurgt vare. Ligeledes er salgsmulighederne store, fordi der sælges enorme mængder af letsaltede torskefileter i Sydeuropa, siger Niels Wann Jensen, og siger endvidere:

- Så længe salgspriserne på letsaltede torsk er acceptable, er det planen, at vi fortrinsvis skal producere dette på fiskefabrikken i Paamiut.

Den letsaltede torsk er en populær spise i Sydeuropa.

Du kan læse hele artiklen i Navigatio, her:

Tekst: Inga Egede, ineg@roaylgreenland.com

Foto: Niels Wann Jensen

Billeder


Spørg Royal Greenland

i
Skriv teksten fra billedet