Royal Greenland har i mange år holdt fast i traditionen i, at vedligeholde kontakten med de Grønlandske studerende i Danmark. Og sædvanen tro deltog Royal Greenland i årets job- og uddannelsesmesse der blev afviklet i dagene fra den 30. september til og med den 3. oktober i byerne Ålborg, Århus, Odense og København.

Formålet med messen er at give de grønlandske virksomheder med et behov, muligheden for at rekruttere nye medarbejdere, ligesom at skabe - og vedligeholde kontakter med de grønlandske studerende i Danmark.

Fokus

Royal Greenland har igennem mange års deltagelse under job – og uddannelsesmesserne formået at få en lang række studerende tilbage til Grønland til job og karriere i virksomheden- både til søs og til lands.

Under årets job – og uddannelsesmesse der er arrangeret af Personalestyrelsen i Selvstyret, havde Royal Greenland interesse i at møde unge, der er i gang med uddannelser rettet mod karrierer indenfor fiskeindustrien, hvad enten det er på trawler eller som funktionær på land. Derfor havde Royal Greenland under messerne især fokus på unge der er under uddannelse som:

• Maskinmestre/maskinister

• Fiskeriteknologer

• Laboranter

• Økonomi- og jura studerende

• Akademiske uddannelser

28 grønlandske virksomheder deltog under i året job-og uddannelsesmesse.

Foto: Christian Laursen

Billeder


Spørg Royal Greenland

i
Skriv teksten fra billedet