Souschef i køkkenet på Dronning Ingrids Hospital, Heidi Sikemsen der deltog under produkt præsentationen siger, at arrangementet var godt fordi hun fik mulighed for at møde sælgerne ansigt til ansigt.

- Det var virkelig godt at møde vore sælgere og tale med dem ansigt til ansigt. Sælgerne var gode til at præsentere deres produkter og dét at deres præsentation foregik på grønlandsk var en stor fordel for mig, siger Heidi Sikemsen

- Produktpræsentationen med smagsprøver af vore eksisterende – og nye produkter er en ny måde at møde vore kunder på. Mange af vore kunder i Nuuk kom, smagte og blev præsenteret for blandt andet Royal Greenlands nyeste torskeprodukt Nutaaq Cod, siger salgschef i Royal Greenlands hjemmemarked, Malik Hegelund Olsen, der fortsætter:

- Vi vil gerne have et større samarbejde med vore kunder så vi kan få et bedre kendskab til deres behov. Men, vi vil naturligvis også gerne promovere Royal Greenlands produkter og dermed sælge flere af vore eksisterende - og nye produkter. Derfor fik vi ideen om at invitere vore kunder og præsentere dem vores produkter anrettet på en sund, appetitlig og spændende måde.

Begejstrede kunder

Under produktpræsentationen kunne kunderne blandt andet smage Nutaaq Cod med dampet spinat i selleri-pure og brændte blomkål med sprød kiks, peberrod mayo og porre aske. Køkkenchef i Royal Greenlands kantine i Nuuk, Sune Bjerre tilberedte også appetitlige anretninger af røget ørred, glutenfri rødspætte, fiskefrikadeller, varmrøgede laks samt havkat filet.

- Vi blev præsenteret for mange interessante og spændende nye produkter fra Royal Greenland. Vi er faste kunder af hjemmemarkedsprodukter fra Royal Greenland, og det er helt sikkert at vi også skal købe nye produkter i fremtiden, siger Heidi Sikemsen.

Salgschefen vurderer at den form for produktpræsentationen er en god måde at møde kunder på.

- Det gik rigtig godt og vi skal helt sikkert gøre det igen. Vore kunder var interesserede og begejstrede for arrangementet, hvor de blandt andet også udfyldte spørgeskemaer, så vi kunne få indblik i deres behov, hvilket er en fordel, siger Malik Hegelund Olsen.

Kunder der deltog under produktrepræsentationen fik foræret såkaldte "goodybags" der indeholder informationer om Royal Greenland, opskrifter, Royal Greenland merchandice, og skal- og pillede rejer.

Billeder fra produktpræsentationen kan ses forneden af teksten.

Tekst: Inga Egede, ineg@royalgreenland.com

Foto: John David Eriksen

Billeder


Spørg Royal Greenland

i
Skriv teksten fra billedet